0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecen sınavda benle iletişime bile gecmediler :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsınavı 20 dk erken bıtırdım yeter gecersem gecerım canım ben geçen seferkinde 15 dk da bitirip çıktım geçmişim
sınavı 20 dk erken bıtırdım yeter gecersem gecerım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen sınavda benle iletişime bile gecmediler :/çok büyük bi hata olmadı yakışmadı doritosa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen sınavda benle iletişime bile gecmediler :/çok büyük bi hata olmadı yakışmadı doritosa Bende katılmadım zaten protesto ettim.Bi kağıt icin şikayet mi edelim o kadar uğraştık emeğe yazık wallahi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen sınavda benle iletişime bile gecmediler :/çok büyük bi hata olmadı yakışmadı doritosa Bende katılmadım zaten protesto ettim.Bi kağıt icin şikayet mi edelim o kadar uğraştık emeğe yazık wallahi ben şikayet edebilirim senin yerine