Gönderen Konu: Yazılımcılara Kuveyt Türk' ten 40 Gram Altın  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İkbalS

• Acemi Kampanyacı
  • **
Yazılımcılara Kuveyt Türk' ten 40 Gram Altın
« : 18 Ekim 2011, 11:11:02 »
Genel Bilgilendirme

Kuveyt Türk, uygulama geliştiricileri PC’lerde elektrik tüketim tespiti için uygulama geliştirmeye çağırıyor ve şirket içersindeki her pc’nin enerji tüketimini dakika bazında ölçeçek ve kayıt altına alacak bir uygulama geliştirmenizi istiyor.

Ne Arıyoruz ?

Şirket içerisindeki makinelerde maksimum seviyede elektrik tüketimi kontrolü sağlamak amacıyla makinelerin ne kadar elektrik enerjisi harcadığını  dakika bazında ölçen ve text dosyası olarak kaydeden bir uygulama geliştirmenizi istiyoruz.

Geliştirdiğiniz uygulamalar verilerin doğruluk payı ve  uygulamanın sürekliliğine göre uzman yazılımcıları tarafından teste tabi tutularak değerlendirilecektir.

Gerekli olan tüm dosyaları tek .ZIP dosyası halinde yükleyiniz.

Kısıtlar ve Kriterler

• Programlama dili C# olmalıdır,
• Uygulama tek bir admin tarafından yönetilmelidir,
• Bilgisayarların güç tüketim verileri, anakartın verdiği harcama değerlerinden ölçülmelidir,
• Elektrik Tüketimi ölçümü dakika bazında olmalıdır,
• Uygulama tüm bilgisayarlara yükleneceği düşünülerek geliştirilmelidir,
• Elektrik tüketimi hesaplanırken PC adının da okunması gerekmektedir,
• Uygulama ölçülen verileri otomatik text dosyası olarak kaydetmelidir.

Lütfen uygulamalarınızı yukarıdaki kısıt ve kriterleri göz önünde bulundurarak hazırlayın. Bu kapsam dışındaki uygulamalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Anahtar Kelimeler

Elektrik, Ölçüm, Uygulama Geliştirme

Uygulamanı paylaş: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Yazılımcılara Kuveyt Türk' ten 40 Gram Altın
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2011, 03:48:36 »
ben daha önce bir yarışmasına katılmıştım sonuçlarda ayrım yaparak seçiyor hitap ettiği kitledeki kişilerden sonuç seçerler

Çevrimdışı aband0ned

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Yazılımcılara Kuveyt Türk' ten 40 Gram Altın
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2011, 11:50:52 »
40 altın dediğin 4.000.- TL... yazılımevleri bu paraya yapmaz. çok uyanıklarrr...