0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep fakeler kazandın bu yarışmayıda ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep fakeler kazandın bu yarışmayıda ya bi daha semsiye kampanyası olunca napıyoruuuz uyumuyoruuuuzzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh ya ilk gördüğümde yollasaymışım dolmuştur diye yollamamıştımm şimdi biraz geç oldu sanırım17.43 te açılmış, 18.02 de gönderdim, ama ilk 20 de yokum Kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın şemsiyelerini.
tüh ya ilk gördüğümde yollasaymışım dolmuştur diye yollamamıştımm şimdi biraz geç oldu sanırım
hep fakeler kazandı bu yarışmayıda ya
asıl ben foto cekerken kı rezıllıge bak...o zıgonu alaymısım ordan...Allahım rezıllık valla...dıkkatsız adamın bırıyım ben :=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep fakeler kazandı bu yarışmayıda ya fakelermı kazandı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep fakeler kazandı bu yarışmayıda ya fakelermı kazandı Hayır, baskılarımız sonuç verdi, avuçalarını yaladılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep fakeler kazandı bu yarışmayıda ya fakelermı kazandı Hayır, baskılarımız sonuç verdi, avuçalarını yaladılar ya işte kübra kazandı fake gülümser kazandı fayk oda hatırlanacağu üzere hahahahahahaah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep fakeler kazandı bu yarışmayıda ya fakelermı kazandı Hayır, baskılarımız sonuç verdi, avuçalarını yaladılar ya işte kübra kazandı fake gülümser kazandı fayk oda hatırlanacağu üzere hahahahahahaahben bunu kazanmadım fayk olarak sana kazan demstm hiiiiiç unutmus gtmssn