0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe kadar uyanık insanlar var ! Morlu şemsiye googleden çalınmış mesela! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan bakabilirsiniz ! ... onun altında yazıyo zaten yazmşlar
Ne kadar uyanık insanlar var ! Morlu şemsiye googleden çalınmış mesela! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan bakabilirsiniz ! ...
Ebru abla hepsını sılmelıler...ınanılmaz gercekten semsıye nedır abı bunun ıcın yapılmaz...bız eglenıyoruz valla...:=) ama mıllet burda bana cok guldu
Bi ara gazı verdim bakalım:Benim bildiğim paro, kimseyi mağdur etmez. Değil mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBi ara gazı verdim bakalım:Benim bildiğim paro, kimseyi mağdur etmez. Değil mi ? o sızmısınız :=) ıyı cumle :dbende baskı yapıyorum bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEbru abla hepsını sılmelıler...ınanılmaz gercekten semsıye nedır abı bunun ıcın yapılmaz...bız eglenıyoruz valla...:=) ama mıllet burda bana cok guldu ben kapıyı pencereyi kapatıp öyle çektim