Gönderen Konu: Morhipo.com’dan 25 TL indirim fırsatı İnternet Şubesi’nde!-16 Ocak Son  (Okunma sayısı 930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
İş Bankası İnternet Şubesi müşterilerine özel fırsatlar yeni yılda da devam ediyor…

3 - 16 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerli olan yeni fırsat kampanyasında, İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapan müşteriler giriş sayfasında sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiklerinde kampanya referans numaraları görüntüleniyor. İnternet Şubesi’nden aldıkları referans numarasını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin alışveriş sayfasında “Hediye Çeki Numarası” alanına giren müşteriler Maximiles veya Maximum Kart ile yapacakları 75 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kazanıyorlar.

Kampanya Detayları:

Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak olan referans numarası kampanya teklif görselinin altında bulunan “İstiyorum” butonuna basılarak alınabilir.
25 TL indirimden faydalanabilmek için referans numarasının Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinden Maximiles veya Maximum Kart ile yapılan 75 TL ve üzeri alışverişte “Hediye Çeki Numarası” alanına girilmesi gerekmektedir.
Referans numarası 3 - 16 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Kazanılan indirim, morhipo.com’da Sezon Fırsatları ve Günün Kampanyaları’nda  yer alan tüm ürünlerde geçerlidir.
Kampanya referans numarası tek kullanımlıktır.
Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2012, 09:05:29 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
geç gördüm :(