Protex Türkiye
Profesyonel Anneler yarışmasında hediye kazanıp, iletişim bilgileri eksiksiz olarak bize mail yoluyla ulaşmış olan katılımcılarımıza hediye gönderimimiz devam etmektedir. Sahte hesaplarla birden fazla katılımla, iletişim bilgilerini gönderen yarışmacılarımızın ise diğer katılımcılarımızın haklarını korumak adına sadece tek başvuruları geçerli sayılmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
yav hangi maile yollanılıyo yazmıyoki hiçbiyerde ilk gün kazandım hala gelen giden yok
ya bu gün çok şaşırdım...bebeğim oldu ve ben artık pek kampanyalara katılamıyorum onunla ilgilenmekten....
bu gün dışardayken cebim çaldı açtım bir bayan bilmemneden arıyorum kazananlar arasındasınız fakat adresiniz eksik olduğundan hediyelerinizi ulaştıramadık lütfen teyit edebilirmisiniz....
ne dediğini anlamadım bile adresi verdim ve buradan arattım kazandığımı öğrendim demek oradan aramışlar...
bende tesadüf girip katılmıştım hemde çok çok sonra umutsuzca ...
sans işte bakalım gelecek mi hediyeler
7 katılım yapmıştım..
4 üne cvp geldi.. maili cevaplayıp gönderdim.. (4 ü de farklı haneye gidecekti)
hepsine farklı adresler yazmama rağmen bi tane si bile gelmedi ya... yuh diyorum..............
hayatımda gördüğüm en saçma sapan promosyon, resmen dalga geçtiler
kaç gündür mailllerimi kontrol ediyorum,cevap gelmedi,çekilişle cevap gönderiyolar sanırım 
istenmeyen maillere düşüyor
ben oğlumunkinine gelen maili sonradan gördük yanıtladık ama gelirmi bilmem
5 ekime kadar yazıyordu