0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbittiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence hediyeleri daha koymadılar bile.Bio ortaligi karistirma:)
bitti
Bence hediyeleri daha koymadılar bile.
Emine Öksüz 13.10.2011 16:49:05dünkü talihlilerden ve ne kadar geçmiş aradan ! peteklerdeki ayarın alt yapısını iyi dizayn etmişler , bravo ! ..
ben anlamıyorum siz nasıl denediniz. 10:50 den itibaren sürekli deniyorum. 11 den sonra hiç tıklamadığım halde "Aynı gün içerisinde sadece bir defa oynayabilirsiniz yazıyo". ben denemeden bunu derken siz defalarca nasıl yapıyorsunuz. bu sitede hileli demek ki. kendi adamlarına veriyo sadece. haksızlık bu.....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anlamıyorum siz nasıl denediniz. 10:50 den itibaren sürekli deniyorum. 11 den sonra hiç tıklamadığım halde "Aynı gün içerisinde sadece bir defa oynayabilirsiniz yazıyo". ben denemeden bunu derken siz defalarca nasıl yapıyorsunuz. bu sitede hileli demek ki. kendi adamlarına veriyo sadece. haksızlık bu.....3 yılda 2 nci paylaşımınız için teşekkür ederim.