0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ezel sana gelmezse üzülürüm çok araştırdın emek verdin..gereksiz maillere falan baktın dimi?Doğru eşleştirmeyi yapan ilk 30 kişiye 1 yıl Tempo, Atlas veya Yacht aboneliği! 100 kişiye, 140x100 cm boyutlarında, koleksiyonluk dev Atlas takvimi, 200 kişiye özel ruloları içinde 70x100 cm boyutlarında yat posterleridiyorlar ayrıca..
ezel sana gelmezse üzülürüm çok araştırdın emek verdin..gereksiz maillere falan baktın dimi?Doğru eşleştirmeyi yapan ilk 30 kişiye 1 yıl Tempo, Atlas veya Yacht aboneliği! 100 kişiye, 140x100 cm boyutlarında, koleksiyonluk dev Atlas takvimi, 200 kişiye özel ruloları içinde 70x100 cm boyutlarında yat posterleridiyorlar ayrıca.. ilk 30 kısının ıcınde nasıl ben varım ben sızlerden enson katıldım tamamladım ben ılk 30 kısının ıcındeysem kı kazandım ezele kesın gelmesı lazım yada cekıslı yaptılar
Kazananları tebrik ederiz... Yarımcılardan ilki olmama rağmen bana da bir şey gelmedi... Demek ki kısmet bu sefere değilmiş. Çok sevindim kazananların ağırlıklı olarak buradan olmasına. Güze dergiler kazandınız.
ezel muhtemelen sen de bir tanesini (dolayısıyla ikisini) karıştırmışsındır formu son yollarken belki de.