Sihirli Aşk Kupası!
Eskiden zordu bu işler. Birine ona karşı birşeyler hissettiğini söylemek başlı başına bir olaydı. Çok sıkıntılar çektim. Çok badireler atlattım. Biraz da şıpsevdi olduğumdan olsa gerek, her hafta bir yeni maceralar yaşadım...Ama şimdi öyle mi ?
Bir sürü icatlar, orjinal alet edevatlar çıktı. Yaprağında seni seviyorum yazan çiçekler, binbir çeşit peluş oyuncaklar... Bizim zamanımızda varsa yoksa truffy kartlar vardı. Hatırlayan var mı bilmiyorum ? Acaip çirkin bir karakterdi aslında ama nedense herkes çok sevmişti. Zamanın trendine ayak uydurmak da benim gibiler için elbette bir görevdi

Kartlarla anlatmaya çalışmıştık derdimizi...
Şimdi ise karşımızda oldukça etkileyici bir ürün bulunuyor. Sihirli Aşk Kupası! Soğukken farklı, sıcakken daha farklı. İçine ellerinizle hazırladığınız çayı koymanızla üzerindeki gizli mesajların ortaya çıkması bir oluyor. Ne söze gerek kalıyor, ne de başka birşeye... Sadece derin derin bakın yeter

derin bakmak zaten bu işin ilk kuralıdır. Derindeeen ve puslu pusluu... "Ne acılar çektim aşkından bir bilsen..." der gibi

İşte karşınızdaişleri bir hayli kolaylaştırıcak mükemmel KDV dahil fırsat fiyatı ile Sihirli Aşk Kupası...
İyi fırsatlar ...

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
paylaşımın için teşekkürler