0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım internetten jeanli fotoları alıp albüm yapıyosun.sonra uygulamaya girip sil diyosun.ondan sonrada o albümleri siliyorsun.benim anladığım bu yanlışsa düzeltsin kazanan arkadaşlar.tebrikler kamilecim bu arada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım internetten jeanli fotoları alıp albüm yapıyosun.sonra uygulamaya girip sil diyosun.ondan sonrada o albümleri siliyorsun.benim anladığım bu yanlışsa düzeltsin kazanan arkadaşlar.tebrikler kamilecim bu arada ahanda acıklama ya...! ahanda ! cok sagolun Seyma Hanımcım canım...kız bız bastan nıye tartısmıstık hueheueh unuttum gıttı bu arada hanı kızının fotoları kızının fotolarını koycaktın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım internetten jeanli fotoları alıp albüm yapıyosun.sonra uygulamaya girip sil diyosun.ondan sonrada o albümleri siliyorsun.benim anladığım bu yanlışsa düzeltsin kazanan arkadaşlar.tebrikler kamilecim bu arada ahanda acıklama ya...! ahanda ! cok sagolun Seyma Hanımcım canım...kız bız bastan nıye tartısmıstık hueheueh unuttum gıttı bu arada hanı kızının fotoları kızının fotolarını koycaktın boşver bende unuttum kim bilir hangi deli anıma denk geldi kızımın fotoları çok teyzesi diğer facebook hesabımda ona eklerim eni bolca bakarsın hadi konuyu dağıtmayalım sen bu açıklamaya bir pantolon kazanırsın artık