0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayın admin;yaklaşık olarak forumunuza bir senedir üyeyim mesai sattlerimin uzun oluşu sebebiyle foruma sadece geceleri girebiliyor ve fazla katkıda bulunamıyorum ancak takip ettiğim kampanyalardan bende sizlerin sayesinde bir şeyler kazandım bu sebeple kendimi borçlu hissediyorum sizin başlattığınız kampanya duyuran kazanıyor kampanyasına destek olabilmek adına sizin belirleyeceğiniz bir kişiye bende bir hediye yollamak istiyorum benim yollayacağım hediyeyi forum yönetimine kargosunu ben karşılamak üzere göndermek istiyorum pm den irtibata geçebilirizhediyeyide Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolarak düşünüyorum ürün resmi görseldir lacivert içi polar iç cebi fermuarlı olan üründür ve kesinlikle ( 0 ) dırşimdiden herkese teşekkür eder irtibata geçmenizi beklerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayın admin;yaklaşık olarak forumunuza bir senedir üyeyim mesai sattlerimin uzun oluşu sebebiyle foruma sadece geceleri girebiliyor ve fazla katkıda bulunamıyorum ancak takip ettiğim kampanyalardan bende sizlerin sayesinde bir şeyler kazandım bu sebeple kendimi borçlu hissediyorum sizin başlattığınız kampanya duyuran kazanıyor kampanyasına destek olabilmek adına sizin belirleyeceğiniz bir kişiye bende bir hediye yollamak istiyorum benim yollayacağım hediyeyi forum yönetimine kargosunu ben karşılamak üzere göndermek istiyorum pm den irtibata geçebilirizhediyeyide Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolarak düşünüyorum ürün resmi görseldir lacivert içi polar iç cebi fermuarlı olan üründür ve kesinlikle ( 0 ) dırşimdiden herkese teşekkür eder irtibata geçmenizi beklerimbahsettiğim ürünü admini belirlediği kişiye gönderdim teşekkür ederim