Gönderen Konu: superbravoo.com  (Okunma sayısı 10349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
Ynt: superbravoo.com
« Yanıtla #30 : 15 Nisan 2009, 14:34:40 »
biz eşimle akip ediyoruz cogu konuyu ne var bunda.
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #31 : 15 Nisan 2009, 14:35:28 »
ama bır kısı 8-10 maıl adresıyle uye olup sans yaratıyorsa. o zaman bende karsıyım.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 15 Nisan 2009, 16:36:35 »
arkadaşlar demin aradılar bravoo.dan bahanelerini sayayım şimdi ben oyunu oynamışım 18 yaşından küçükmüşüm ya kardeşim diyorum kendi adıma oynamadım anneme oynadım annem oynıcakmış neden ben oynamışım artık yeter bee sizden çektiğimiz
buraya yazamıyorum anladınız siz onu sayın bravoo yetkilileri yazıklar olsun size alın hediyelerinizi ..... (napcaksanız yapın) diyorum arkadaşımın adınada oynadım onu tespit edememişler bak sen bak yalana bak siz bu kadarsınız işte sizin firmanın kalitesi burdan ortaya çıkıyo aynı soyadda o kadar kişi vardı noldu onlara onları aynı kişi oynamadı ama dimi sanki bizim eve kamera koydularda beni izlediler benmi oynadım diye bana mazeret kösterdikleri madde şu:
18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz ...
ahh bu internet ortamında olmıcaktık sövcektim sizi amaaa dua edin artık
ayrıca 1.lik ödülünü alanıda ben oynadım hadi bunuda ıspatlayın madem sisteminiz çok gelişmişti biz buluruz diyosunuz nasıl bulduqunuzu göstermiyosunuz buyrun bulun kim oynamış
arkadaşın soyadı benden farklıydı bu yüzden bulamadınız sisteminizde hiç gelişmiş değil bi aralar listede ilk 10da 3 4 tane soyadı mutlu olan vardı allah bilir benide hile sandınız siz onuda sizin yapığı yapmadığınız şüpheli sizden beklenir
sistemi aşırı gelişmişler bulun bakalım bunlarıda
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2009, 16:38:47 Gönderen: aloneboy34 »
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 15 Nisan 2009, 16:58:33 »
yok böyle saçma birşey yani, kayıt olan kişinin 18yaşından küçük olup olmaması önemli kimin oynadığı değil, sonuçta oraya kaydoln herkesi aslında kimin oynadığı bilinior mu hayır, öyleyse sana böyle birşey yapılması saçmalıktan başka birşey değil. aynı soyadlı bir sürü kişi var,, hepsi kendimi oynamışta onlara vermişler. onlar bizden daha profesyoneller, o yüzden hilelerini tespit edemedik demiyorlarda kendi becereksizliklerine bahaneler üretiyorlar. başarısız yapılan yarışmalar arasına buda katılmış oldu. ve güven kaybettiklerinide söylememe gerek yok sanırım. hile yapan bir sürü ismi listelerinde gördük çünkü.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 15 Nisan 2009, 17:08:20 »
o kadar dedim ben tüm kampanyalara annemin babamın adına katılıyorum diyorum 18 den küçüğüm diyorum kaçsın diyo 16 sanki çıkma teklif etcek :D sonra diyorum tüm kampanyalarda bişey olmuyo bunda niye oldu diyorum diyo bravoo.nun koşulları farklı da falan da filan diyorum hangi kampanya koşuluna göre bunu diyosun 18 yaşundan büyük olma koşulunu ya 3 den fazla söylemişimdir oynayan önemli deqil kayıtlı önemli diye bizde önemli diyo saçmalık yaa diyorum nerden biliyosunuz benim oynadığımı diyo bizim farklı yöntemlerimiz var buluruz diyo hah şimdi açıklıyorum bravoo dinle beniii

o listede birini benle aynı IP den oynadım modem bile resetlemeden niye bulamadınızzzzz hee cevabını verin hadii veremezsiniz çünkü siz bunu bilerek yaptınız hani sizin sisteminiz farklı ve buluyodu bulsaydınız yaa bunların hiçbirin cevabını veremez bu firma bundan sonra benim gözümde bravoo firamısınn herhangi bir hileciden farkı yoktur

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #35 : 15 Nisan 2009, 20:13:36 »
ya ne mantıksız bi açıklama yaa  >:( >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #36 : 15 Nisan 2009, 20:14:05 »
biz bu yarışmaya hangi bilgilerimizi yazdıkk

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #37 : 15 Nisan 2009, 20:33:12 »
Sanki çıkma teklif edecek
ehuhhu.
aynı soyadda bırsuru kazanan olamaz.
ama sanal ortamda bır kısı 20 adresten gun boyu bombardıman gıbı katılıp kampanya somurebılır. bu durumda devreye ıp gırecek :)

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #38 : 15 Nisan 2009, 20:41:01 »
hile yapanların eleneceğini düşünmüştüm yanılmışım :-[
adamların yaptıkları hile sayılmaz. sadece kampanyaya fesat karıstırmak suretıyle cıkar sağlamaya gırer.
atıyorum her 5. kısıye dıyorsa hepımız bır maıl atıyoruz tek adresten. ama adamın bes tane var aynı anda atıyor beste bır garantı.
ondan sonra her kampanyada aynı ısım soyad kazanlar oluyor.
bıraz dusuncelı davranmak gerekıyor.
rant sağlamak etik değil.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 15 Nisan 2009, 23:02:14 »
ona bişey demiyoruz yapar da ee bana uydurduqu bahanemi şimdi ben oynamıcakmışım annem oynıcakmış dicektim aslında en yüksek skoru anam yptı yine bi bahane bulcaktı iki kişi oynadınız :D :D sonra gerisi malum ağzıma geleni söylicektim