Gönderen Konu: Cerablade  (Okunma sayısı 9470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Cerablade
« Yanıtla #100 : 06 Ekim 2011, 20:23:10 »
 birçok firmadan çok daha fazla hediye verdiler yolladıkları ürünün fotoları koymuşlar bu bile firmanın nek adar profesyonel olduğunu gösterir
süpürgede arçelikmiş en iyi markalardan birini seçmişler  kendilerini gerçekten takdir ediyorum

Çevrimdışı Soxxs

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #101 : 06 Ekim 2011, 20:24:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
En çok da bizi rahatsız eden yorum yaparken konuyla ilgisi olmayan yorumların gelmesidir..Şuan indirime girmiş bir ürün ve piyasa değeri 183 TL..Bilmiyorsun bari şov yapmaya çalışma !

Öncelikle düzgün konuşursanız sevinirim.Ben size ne söylersem söyleyeyim bu forumda sizi koruyacaklar. O yüzden sizinle polemiğe girip, terbiyemi bozmayacağım.Siz havanızı takınmaya devam edin.
Öncelikle amacım şov yapmak  değil.
100 TL bilemedin 200 TL lik bir ürün için gelip burada 2 mesajlı bir üyeyle şov yapacak kadar düşmedim henüz.

Buda sizi susturmak için yeterlidir sanırım.

www.arcelikbayisi.com/Arcelik-S-6355-Y,PR-148.html
www.arcelikal.com/Arcelik-S-6355-Supurge-Elektrikli-Supurgeler/ArcelikOzellik?PID=423

Şov yapmazsanız sevinirim.

Bu arada ben ürünü veya firmayı kötülemiyorum.
Sadece bahsettiğim tarafı o kadar Arçelik ürünü varken en ucuz süpürgeyi seçmeleri. Şimdi Devrim bey siz çıkıp tekrar esip gürlersiniz buyrun kanıtı :

www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=1402&SList=510862=Ar%C3%A7elik;
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2011, 20:26:24 Gönderen: Soxxs »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #102 : 06 Ekim 2011, 20:29:27 »
En çok da bizi rahatsız eden yorum yaparken konuyla ilgisi olmayan yorumların gelmesidir..Şuan indirime girmiş bir ürün ve piyasa değeri 183 TL..Bilmiyorsun bari şov yapmaya çalışma !

Öncelikle düzgün konuşursanız sevinirim.Ben size ne söylersem söyleyeyim bu forumda sizi koruyacaklar. O yüzden sizinle polemiğe girip, terbiyemi bozmayacağım.Siz havanızı takınmaya devam edin.
Öncelikle amacım şov yapmak  değil.
100 TL bilemedin 200 TL lik bir ürün için gelip burada 2 mesajlı bir üyeyle şov yapacak kadar düşmedim henüz.

www.arcelikal.com/Arcelik-S-6355-Supurge-Elektrikli-Supurgeler/ArcelikOzellik?PID=423

Sadece bahsettiğim tarafı o kadar Arçelik ürünü varken en ucuz süpürgeyi seçmeleri. Şimdi Devrim bey siz çıkıp tekrar esip gürlersiniz buyrun kanıtı :

kapasiteniz sizin bu forumdaki insanları anlamanıza yetmez..lafıma gelme şovuna devam etme ! İndirime girmiş olması o ürünün dandik olduğunu göstermez..önce siz kendinize bakın sonra ürünler hakkında yorum yapın ! ...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #103 : 06 Ekim 2011, 20:33:06 »
Hayirdir tasima suyla nasill gidiyor.İnsanlarin emekleri ile bulup paylastiklari konularla etrafa paylasim yaparak gezinmek.

İlgili kisi forumdan uzaklasririlip buradaki konularu calan TheWazz bilginiz olsun.Ekip arkadaslari dersyolu fenerlee felan.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2011, 20:35:51 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Soxxs

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #104 : 06 Ekim 2011, 20:35:44 »

Öncelikle amacım şov yapmak  değil.

kapasiteniz sizin bu forumdaki insanları anlamanıza yetmez..lafıma gelme şovuna devam etme ! İndirime girmiş olması o ürünün dandik olduğunu göstermez..önce siz kendinize bakın sonra ürünler hakkında yorum yapın ! ...

Arkadaşım ben sana anlatamıyor muyum yoksa senin anlamada mı bir problem var ?