0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen hafta yaptığım uyum ölçümleriyle bu haftaki çekilişe dahil oluyormuyum acaba bilen varmı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa
banada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii sen cilitbangten çıkanlarla idare etcen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii sen cilitbangten çıkanlarla idare etcen onlar yenmio kiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii sen cilitbangten çıkanlarla idare etcen onlar yenmio kiiiii tuz dök biraz yenir belki hhahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii sen cilitbangten çıkanlarla idare etcen onlar yenmio kiiiii tuz dök biraz yenir belki hhahaha hıhhh sanaa yedikce benim acıklı ifademi hatırlıycaksınnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada o pakettennn bensiz nasıl bogazınızdan gecicek amaaaa iki tane gelcek yaa biri benim miiiii sen cilitbangten çıkanlarla idare etcen onlar yenmio kiiiii tuz dök biraz yenir belki hhahaha hıhhh sanaa yedikce benim acıklı ifademi hatırlıycaksınnn bak şimdi nası boğazımdan geçicek