HT Hayat
Bebeği minicik olan veya bebek bekleyen hanımların dikkatine! Bu akşam aniden Lansinoh'tan müthiş bir set hediye edeceğiz... Bizce hazırlanın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSevgili anne adayı veya henüz anne olmuş anneler...
Şimdi size tüm tecrübeli annelerin ve emzirme deneyimi yaşamış herkesin yakından bildiği mutlaka bir şekilde tanıştığı Lansinoh'tan çok güzel bir hediyemiz var.
Tam 7 kişiye içinde pompanın da yer aldığı bir Lansinoh Emzirme Seti hediye edeceğiz.
Kazanmak için yapmanız gereken tek şey şu;
Facebook sayfamızdan "İşte Lansinoh'tan 7 kişiye Emzirme Seti" yazarak duyurusunu yaptığımız gönderinin altına "Ben istiyorum!" yazıyorsunuz ve bana Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresime hamile iseniz hamilelik fotoğrafınızı, emziriyor iseniz bebeğinizi emzirirken fotoğrafınızı gönderiyorsunuz.
Yarın sabah oturacağım bilgisayar başına ve tek tek bakacağım gönderdiğiniz fotoğraflara...
En duygusal, beni en çok etkileyen, içinde kendimi göreceğim, çocuklarıma benzettiğim bebeciklerin olduğu fotoğraflardan tam 7 tanesini seçeceğim. Sizlere ise yarın sabah buradan bilgi vereceğim...
Çarşamba günü gazete sayfamdaki köşeme ise seçtiğim, bakınca çok etkilendiğim, içimi cızzz ettiren bu 7 fotoğrafı da koyacağım, sizleri tanıştıracağım gazete okurlarımla.
Diğer fotoğraflardan görüntü kalitesi güzel olanlardan anne ve bebekler ile göbüşü kocaman doğum bekleyen anne adaylarımızı da izninizle galeri bölümümüze koyacağım, altına "Aysel, Emir'in Annesi" veya "Ebru & Efe'yi bekliyor..." gibi notlarımızı da yazarak...
Bu nedenle gönderdiğiniz e-postaların içine, adınızı, çocuğunuzun adını veya göbüşünüzde beklediğiniz bebişinin adını da yazarsanız pek seviniriz...