0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ılk 10 da olmam lazım 86 bın cıvarı da benımdı ilk 10da olsan ne olcak ki işte bu kampanyada önemi yok
ben ılk 10 da olmam lazım 86 bın cıvarı da benımdı
dur o zaman seni geçip ekran görüntüsü alayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindur o zaman seni geçip ekran görüntüsü alayım geç canım geçen forumdan biri olsun yeterki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindur o zaman seni geçip ekran görüntüsü alayım geç canım geçen forumdan biri olsun yeterki tabii nasılsa boş boşa hava almaya koşturuyorum dimi seni geçmem demek koca bi hava almam demek ya bu arada ben uğraşim dedim ilk 3 için ama millet gece gündüz oturup oynuyo ya sayı falanda yok kim ne durumda diye zor iş 40 gün uğraşılmaz ki ya..
benim bebiş var kuzum ya ondan uğraşamam bide uğraşıp kazanamzsam kötü olurum dün eşim diyoki kazanda satalım gaz alalım kombiye diyo ( kontörlü sistem bizimki ) bende akşam dicemki-- kocacığım kazanıcam hediye ile gaz alabiliriz ama hava gazı