Gönderen Konu: Duru Banyo Keyfi Değerli Taşlar Oyunu  (Okunma sayısı 21521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
Ynt: Duru Banyo Keyfi Değerli Taşlar Oyunu
« Yanıtla #20 : 03 Ekim 2011, 01:18:37 »
40 000  yaptım mause la 3 tane aynı rengi yanyana getiriyoruz,ilk önce alttakileri bitirince daha kolay gidiyor taşlar

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2011, 01:20:50 »
taşların üzerine tıklıyorum olmuyor sürüklenmiyor nasıl yapıcam arkadaşlar

Çevrimdışı essa26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 03 Ekim 2011, 01:31:34 »
bende 32 bin puan yaptım tebrikler çekilişe katıldınız dedi form falan doldurmadık bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Ekim 2011, 01:36:57 »
55300  fena sayılmaz
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2011, 07:50:02 »
Herkes oyun nasıl diye sormuş ama 1 kişide anlatmamış yaaa     bende oynayamadımm  nası olcak bu taşları hareket ettiremiyorum :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2011, 08:21:14 »
oyun kolayda bazen taşlar geç çekiliyo sinir ediyo facede bejeweled oynuodum aynısı belkide ondan kolay geldi bana ama onda tutup çekmen yeterli bunda tıklamakta gerekiyor.3 yada daha fazla aynı tür taşı yanyana üstüste getirmeye çalışıyosunuz tıklayıp diğer taşla yer değiştiriyosunuz tabi ne kadar fazla taşı birden patlatırsan o kadar fazla puan veriyo nasıl anlattıysam ben bile pek anlamadım ama neyse :D 56900 yaptım dahada yapılır ama bakalım skor tablosu yok boşa ugraşıyoruzdur kesin hile yaparlar bundanda
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2011, 08:21:42 »
Herkes oyun nasıl diye sormuş ama 1 kişide anlatmamış yaaa     bende oynayamadımm  nası olcak bu taşları hareket ettiremiyorum :D
cam 3 rengi yanyana yada altalta getirmen gerekli resimde işaretlediğim gibi önce 1 yazdığım yere tıklayacaksın sonrada 2 yazdığım yere taşlar yer değiştirecek o zaman ve 3 renk yanyana geldiği için puan alıcaksın ve o 3 taş yok olacak anlatabildim umarım  ::) ::)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #27 : 03 Ekim 2011, 08:22:59 »
oyun kolayda bazen taşlar geç çekiliyo sinir ediyo facede bejeweled oynuodum aynısı belkide ondan kolay geldi bana ama onda tutup çekmen yeterli bunda tıklamakta gerekiyor.3 yada daha fazla aynı tür taşı yanyana üstüste getirmeye çalışıyosunuz tıklayıp diğer taşla yer değiştiriyosunuz tabi ne kadar fazla taşı birden patlatırsan o kadar fazla puan veriyo nasıl anlattıysam ben bile pek anlamadım ama neyse :D 56900 yaptım dahada yapılır ama bakalım skor tablosu yok boşa ugraşıyoruzdur kesin hile yaparlar bundanda
çok güzel anlatmışsın canım :) ama hile konusundada bu oyunda en yüksek puanı alan değil 25000 puanını en çok tekrarlayan kazanacak..

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #28 : 03 Ekim 2011, 08:28:04 »
hmm o daha iyimiş o zman oynayıp durun diyolar yani :) ama bana kayıt formu gibi bişey çıkmadı sizde çıktı mı
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2011, 08:28:44 »
bendede çıkmadı ama facebook ismimiz ile açıklanır sanırım sonuç bu arada ben 73000 ü gördüm  ;) ;)