0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım Hay allah.. size belgeyle konuşmak lazım değil mi.. savcılıktan temiz kağıdı da lazım mı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım
bende dacia duster kazanmıştım buradan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım Hay allah.. size belgeyle konuşmak lazım değil mi.. savcılıktan temiz kağıdı da lazım mı??nedense kazananlarında hepsi yeni kampanyacı cevap verenlerde aynı şekilde kazandıysanız tebrik ederiz ama pek inandırı değil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım Hay allah.. size belgeyle konuşmak lazım değil mi.. savcılıktan temiz kağıdı da lazım mı??nedense kazananlarında hepsi yeni kampanyacı cevap verenlerde aynı şekilde kazandıysanız tebrik ederiz ama pek inandırı değil o zaman sitenin kazananlar bölümüne girip gökayla benim adıma bakabilrisinzi? o zaman belki inanaırsınız.hoş inanmasanızda olur bu bizim kazandıgımız gerçeğini değiştirmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım Hay allah.. size belgeyle konuşmak lazım değil mi.. savcılıktan temiz kağıdı da lazım mı??nedense kazananlarında hepsi yeni kampanyacı cevap verenlerde aynı şekilde kazandıysanız tebrik ederiz ama pek inandırı değil o zaman sitenin kazananlar bölümüne girip gökayla benim adıma bakabilrisinzi? o zaman belki inanaırsınız.hoş inanmasanızda olur bu bizim kazandıgımız gerçeğini değiştirmezhımm şöyle oluyor ozaman siz iki kanka biriniz çamaşır makinası birniz bulaşık makinası kazandınız ne güzel isimlerinizi bile bildiğinize göre daha yeni kampanyacı olarak reelden tanışıyorsunuz şans işte ikiside size çıkmış tebriklerrrr...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dacia duster kazanmıştım buradan haklısın pelinim her gelen ben çamaşır makinası ben bulaşık makinası kazandım yazmış sen araba bende ev kazanmıştım Hay allah.. size belgeyle konuşmak lazım değil mi.. savcılıktan temiz kağıdı da lazım mı??nedense kazananlarında hepsi yeni kampanyacı cevap verenlerde aynı şekilde kazandıysanız tebrik ederiz ama pek inandırı değil o zaman sitenin kazananlar bölümüne girip gökayla benim adıma bakabilrisinzi? o zaman belki inanaırsınız.hoş inanmasanızda olur bu bizim kazandıgımız gerçeğini değiştirmezhımm şöyle oluyor ozaman siz iki kanka biriniz çamaşır makinası birniz bulaşık makinası kazandınız ne güzel isimlerinizi bile bildiğinize göre daha yeni kampanyacı olarak reelden tanışıyorsunuz şans işte ikiside size çıkmış tebriklerrrr... ben gökayı tanımıyroum ama kazananlar listesinden birbimizi eklemiştik.ayrıca milli piyango onaylı bu çekiliş şike yok yani