onu zaten yayınlamadılar ki
bu sonradan kazananlar
onun içinde sunu yazmıslar
Protex Türkiye
Yarışmamıza ilk gün katılıp formumuzu dolduran ve bizimle mail yoluyla iletişim bilgilerini eksiksiz paylaşmış olan katılımcılarımızla iletişime geçilip, hediye gönderimlerine başlanmıştır. İlginize teşekkür ederiz.
harbimi yaw bende mail gönderdiğimz sandım geri aldım o zaman küfülrlerimi demnden beri saydırıyom
peki mail gönderip cevap alan varmı hiç
Ben cevap alamadım yazdıklarımıda yanlış anlamış Sözten Bey tabii ki hakkı ile 50 . olan alır ancak listede isimlere baktınızmı 4 tane Arzu - 2 tane Ayşe - 2 tane Burcu - 2 tane Emel - 2 tane Fatma - 5 tane Filiz - 3 tane Gamze - 3 tane Hatice - 2 tane Merve - 2 tane Özlem - 2 tane Rukiye - 2 tane Tuğçe ve 2 tane Yasemin . Hangi olasılık hesabı ile her 50 kişiden biri ise eğer bu bu sıralama mümkün olabilir. Benim bildiğim matematiğe ve olasılığa aykırı . Burda yazdıklarımız hep bize neden yok şeklinde algılanıyor ancak yanlış bir yön gördüğümüzde burda paylaşmak kadar doğru ve güzel bir şey yok. Yoksa 2 tane sabunu eminim burdaki herkes alabilecek durumdadır burda isyanın ve kızgınlığın sebebi alay eder gibi ayrıntılı mailler istenip sonra bugün bir açıklama yapıp ki o da belirsiz üstü açık bir açıklama sonra bu listeyi koyarlarsa pek tabii ki tepki gösteririm. Bilmiyorum sizce bu raslantı mı her 50 kişiden birinin isimleri bu kadar aynı olabilme ihtimali binde kaç?
evet bir tane bile Lerzan yok
adamlar eski sevgililerinin isimlerinden seçmiş olabilirmi
kardeşimin kız arkadaşına öğretmiştim bu kampanya işlerini onun da adı var. bu 2. protex i olacak.

benim soyadım var ama ben yokum yine
sinir bi durum oldu biz neden mail atıcaZ kardeşim liste yokmu ellerinde kaybettilermi nee
şimdi ilk gün kazananlara göderecekler mi, göndermeyecekler mi?