0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKuru Baklavanın klasik baklavalardan tek farkı, üzerine şerbet dökülmemesidirböyle yazıyor şerbetsiz olmasın bu evet şerbetsiz işte kupkuru ben hiç sevmiorum tadını yaa
Kuru Baklavanın klasik baklavalardan tek farkı, üzerine şerbet dökülmemesidirböyle yazıyor şerbetsiz olmasın bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKuru Baklavanın klasik baklavalardan tek farkı, üzerine şerbet dökülmemesidirböyle yazıyor şerbetsiz olmasın bu evet şerbetsiz işte kupkuru ben hiç sevmiorum tadını yaa iyide şerbetini siz dökeceksinizz kuru baklava odur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa çok eğlndim yaa aradım az önce siparişimi verdim. o sırada da biraz sohbet ettik.dedim ki satışlarınız patladı mı valla dedi balıkesir e , maraş a, kepez e sipariş aldım dedi ben de dedim biz hepimiz arkadaşız zatn biri 20 kilo almış hattaaa nerden haber aldınız dedi işte forumu söyledim filan neyse çok kibar insanlar, cumaya gelecek benimki cuma gelsin istedim. işte böyle hepimize afiyet olsunnn aynen ya çok iyi birine benziyor.o 20 kilo alan benim balıkesirden arkadaş
yaa çok eğlndim yaa aradım az önce siparişimi verdim. o sırada da biraz sohbet ettik.dedim ki satışlarınız patladı mı valla dedi balıkesir e , maraş a, kepez e sipariş aldım dedi ben de dedim biz hepimiz arkadaşız zatn biri 20 kilo almış hattaaa nerden haber aldınız dedi işte forumu söyledim filan neyse çok kibar insanlar, cumaya gelecek benimki cuma gelsin istedim. işte böyle hepimize afiyet olsunnn
iskender mi isteyeceksin calc?
arkadaşlar canınız çekmesinde bu işte kuru baklava
haariikaaaaa yaaaa canım çektii ama yaaaaa