Bu tip açıkları anında değerlendirmek lazım.Malum adı üstünde açık.
Bundan 2-3 ay önce gençturkcell'in arkadaşını getir hediyeyi götür kampanyası vardı.
10 arakadaşınızı getiriyordunuz mc donalds menü kazanıyordunuz,25 arkadaşınızı getirirseniz DNR çeki,50 arkadaş getirirseniz Mudo çeki,100 arkadaşa da Mavi Jeans kazanıyordunuz.
Ben 10 arkadaşımı getirdim hediyeyi almak için butona tıkladım Mc Donalds menülerimi aldım tam çıkacağım bir baktım arkadaş sayım 30 olmuş.Hemen DNR çeki için butona tıkladım çek kodu telefonuma gelince şok oldum,bir baktım arkadaş sayım 60 olmuş.Mudo çekinide aldım onunda kodu telefonuma geldi.Bu arada arkadaş sayım 120 oldu.Mavi jeans çekimide aldım.Telefonuma fazladan çek kodlarıda geldi.Tabi o ara hemen açığı kapattılar.
Böyle bir kaç hesap ile çekleri aldım.
25-30 dakika içerisinde
600 tl Mavi Jeans
300 tl mudo
250tl DNR
8-10 tanede Mc Donalds çeki aldım.
Hemen çıktık evden önce mc donalds'a gittik menüleri aldık.Ordan DNR'a gittik 2 çeki kullandık geri kalanlarda vaktimiz olmadığı için ertesi güne bıraktık.(Yanımızda misafirlerimiz vardı onlar yüzünden erken dönmek zorunda kaldık.)
Ertesi gün olduğunda elimizde kalan tüm çeklerin iptal olduğunu öğrendik.
Venüs 3 gün kendine gelemedi.Ağlamaklı ağlamaklı dolaştı etrafta.
Aynı gün hepsini kullanmış olsaydık gardrobumuzu yenileyecektik.
İşte böyle arkadaşlar.Açıkları bulduğumuzda aynı gün fırsatı kaçırmadan değerlendirmek gerekiyor.
Sevgiler saygılar.