0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindekorpark çekini almayı düşündüm ama sitede 40 tl ye en yakın fiyat 39 tl. bunda geçerli olurmu acabaEğer kargo dahil çek kullanımı varsa olur.. (Kargo : 5 TL )
dekorpark çekini almayı düşündüm ama sitede 40 tl ye en yakın fiyat 39 tl. bunda geçerli olurmu acaba
34.90a saatler var 5 tl de kargo ekleniyor 39.90 tam oluyor.hiç para vermeden alınabiliyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 20 tl vermedimi? ne 40 tl si onu anlamadım 40tlik çeki sen 20ye aldın 40 tl harcayabilirsin yani hee anladım şimdi onu ben almadım kaçırdım demek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar 20 tl vermedimi? ne 40 tl si onu anlamadım 40tlik çeki sen 20ye aldın 40 tl harcayabilirsin yani
arkadaşlar 20 tl vermedimi? ne 40 tl si onu anlamadım
bende aldım bişe ama gelmedi kaç gün oldu :S
dekorparkda kapıda ödemede var dimi kartda kullanmıycaz o zaman..
sıkılaşştırıcı jel almıştım 2 gün önce bugün geldii sabah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindekorparkda kapıda ödemede var dimi kartda kullanmıycaz o zaman..kapıda ödeme +5 tl fazla ödüyorsunuz