0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşlığı farketmemişim ben alamadım güzel olacaktı alsam sağlık olsun hala devam ediyor bio sayesndebak Armağan sen de git sosyalleş biraz. asosyal adamım ben sömürgeci asosyal adam. sömürgeci devletlerde amerika 1. sırada sömürgeci kişiler dalındada sen 1. sıradasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşlığı farketmemişim ben alamadım güzel olacaktı alsam sağlık olsun hala devam ediyor bio sayesndebak Armağan sen de git sosyalleş biraz. asosyal adamım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşlığı farketmemişim ben alamadım güzel olacaktı alsam sağlık olsun hala devam ediyor bio sayesndebak Armağan sen de git sosyalleş biraz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşlığı farketmemişim ben alamadım güzel olacaktı alsam sağlık olsun hala devam ediyor bio sayesnde
başlığı farketmemişim ben alamadım güzel olacaktı alsam sağlık olsun
Amerikanın ajanı olmasın sakın Armağan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAmerikanın ajanı olmasın sakın Armağan herşey amerikanın oyunu ocakta yemek yansa amerikanın oyunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAmerikanın ajanı olmasın sakın Armağan herşey amerikanın oyunu ocakta yemek yansa amerikanın oyunu tabi kurdular doğalgaz hatlarına düzeneği bir anda veriyolar gazı ocakdaki yemek yanıyo yada tüpü ayarlıyolar bir anda fazlalaşıyo sonrada yemek yanıyo bu kadar basit bi olay
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında bir açığını daha kullanabilirdik ama onun önlemini almışlar.Şu linklerin sonundaki "1" leri 2-3-4-5 falan yapmayı başarabilseydik 10 lira yerine 20-30-40-50 lira bile yükleyebilirdik.1 sefer yükle manasında bir önlem almışlar sanırım.