Gönderen Konu: yakala.co'dan herkese 20tl  (Okunma sayısı 269243 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: yakala.co'dan herkese 20tl
« Yanıtla #1850 : 21 Kasım 2011, 00:42:00 »
Bekleyip göreceğiz...Demek sadece firmalara değil onlarada battı bizim çekler...
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #1851 : 21 Kasım 2011, 00:42:52 »
Haydaa bonusları hiçbir kampanyada kullanamıyorum şuan, inşallah sadece bu kampanya için kapattılar, tümden kullanamayacaksak gitti boşa :(

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1852 : 21 Kasım 2011, 00:43:17 »
facebook sayfına yine fırsat eklediler ilgilenen var ben yazdım sizde yazın isterseniz nezaman aktif olcak diye belki cevap  gelir

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #1853 : 21 Kasım 2011, 00:47:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Şuaraya yazın bakalım toplu halde yazarsak cevap alabiliriz.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1854 : 21 Kasım 2011, 00:47:24 »
sene 1945 kampanyaya katılmışım. Hileciler vızır vızır. topladım teamı olum dedim bu kampanyayı kazanırsak diğerlerinide kazanmış sayılacaz. bu basket üçlük lan kaçmaz dedim. ok sir dediler. burda sir yok sir sivilde kaldı gomtanım diceksiniz lan dedim. neyse bi daldık kampanyaya yermisin yemezmisin. deli gibi ilerliyoruz. bi ara bi baktım bizim takım kaybolmuş. nerdesiniz lan dedim. tek tabanca daldım hilecilerin içlerine doğru. 20-30 tanesini devirdim fake hesaplarım bitti. bi tane de hileci kalmış önümde. eşhedü dememle mause düşürdü. tık! onun fakeleri de tükenmiş. bu başladı sılayze hkofın almanca yalvarmaya. ulan almancayı duyunca benim adrenalin tavan yaptı. dakikada 20 hesap açtım oracıkta. uzaktanda diğer yarışmacılar bizi izliyormuş. o an anlamışlar yarışmayı kaybettiklerini.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #1855 : 21 Kasım 2011, 00:50:25 »
sene 1945 kampanyaya katılmışım. Hileciler vızır vızır. topladım teamı olum dedim bu kampanyayı kazanırsak diğerlerinide kazanmış sayılacaz. bu basket üçlük lan kaçmaz dedim. ok sir dediler. burda sir yok sir sivilde kaldı gomtanım diceksiniz lan dedim. neyse bi daldık kampanyaya yermisin yemezmisin. deli gibi ilerliyoruz. bi ara bi baktım bizim takım kaybolmuş. nerdesiniz lan dedim. tek tabanca daldım hilecilerin içlerine doğru. 20-30 tanesini devirdim fake hesaplarım bitti. bi tane de hileci kalmış önümde. eşhedü dememle mause düşürdü. tık! onun fakeleri de tükenmiş. bu başladı sılayze hkofın almanca yalvarmaya. ulan almancayı duyunca benim adrenalin tavan yaptı. dakikada 20 hesap açtım oracıkta. uzaktanda diğer yarışmacılar bizi izliyormuş. o an anlamışlar yarışmayı kaybettiklerini.

Aga bu ne ?

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1856 : 21 Kasım 2011, 00:51:01 »
 :D :D sonra smile kaptı levyeyi adam mısınız leynnnn dedi.

tam o anda uyandı  ;D ;D

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1857 : 21 Kasım 2011, 00:51:33 »
yakala co benımı buldun ya tam alcakken kapattın ufffffffffffffffffff

destek olana destek olurum

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1858 : 21 Kasım 2011, 00:52:02 »

Aga bu ne ?

orjinalinden biraz uyarladım böyle durumlarda iyi gidiyor böyle yazılar :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #1859 : 21 Kasım 2011, 00:52:51 »
benı bekledıler...epı topu 2 çekım kalmıstı...40 tl ya elveda...kozmetık ruyalarıma elveda...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter