0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 önemli durum : ilki evmanyada başlangıç kargo fiyatı :7.90 ve sepete ne kadar çok ürün eklerseniz kargo değeri de artıyor..!bir diğer durum ise çekler birleştirilmiyor..yine de o gece deneyebilirsiniz..idefixteki sistemin aynısını uygulamışlar..(:Paypal seçeneği de güzel bir yanı..Kredi kartlarına vade farksız ödeme talimatları da cabası !..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden mi bahsediliyor burda G
benden mi bahsediliyor burda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 önemli durum : ilki evmanyada başlangıç kargo fiyatı :7.90 ve sepete ne kadar çok ürün eklerseniz kargo değeri de artıyor..!bir diğer durum ise çekler birleştirilmiyor..yine de o gece deneyebilirsiniz..idefixteki sistemin aynısını uygulamışlar..(:Paypal seçeneği de güzel bir yanı..Kredi kartlarına vade farksız ödeme talimatları da cabası !..ben bi ürünü attım sepete 4.90 yazıyodu kargo ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 önemli durum : ilki evmanyada başlangıç kargo fiyatı :7.90 ve sepete ne kadar çok ürün eklerseniz kargo değeri de artıyor..!bir diğer durum ise çekler birleştirilmiyor..yine de o gece deneyebilirsiniz..idefixteki sistemin aynısını uygulamışlar..(:Paypal seçeneği de güzel bir yanı..Kredi kartlarına vade farksız ödeme talimatları da cabası !..ben bi ürünü attım sepete 4.90 yazıyodu kargo ama sistem ürünün ebatına göre dinamik kargo ücreti tayin ediyor..40 Tl ve üzeri alacağımız ürünler 7.90 'a yaklaşık geliyor ! (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden mi bahsediliyor burda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoo nasıl burun yaww
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden mi bahsediliyor burda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ters ünlem de cabasıııııııııı yeni öğrenmiştiniz dimi bunu armağan şimdi yorulmasaydın ya yarın seni yük biir smmürü bekliyor git dinlen biraz
40'ı geçmesi gerekecek di mi bi de... Gerçi ayar yaparız sitedeki en ucuz ürünleri bulalım