0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunun kargosu ne kadardır acaba? hiç bişey yazmamışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunun kargosu ne kadardır acaba? hiç bişey yazmamışlar O fırsattan anlayan varsa banada anlatabilir mi?24.90 a aldığım fırsat kuponunun karşılığı yine 24.90 mı ?Nerden alıcam ben o oyuncakları..Sitenin linkin yok..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunun kargosu ne kadardır acaba? hiç bişey yazmamışlar O fırsattan anlayan varsa banada anlatabilir mi?24.90 a aldığım fırsat kuponunun karşılığı yine 24.90 mı ?Nerden alıcam ben o oyuncakları..Sitenin linkin yok..alırken adres bilgisi giricez zaten. tekrar başka bir yere bilgilerimizi vermiycez ya da mail atmıycaz.
sadece kelıme oyunu 24.90 mıs dıgerlerı daha fazla uf hıc guzel bısıy gelmıyor
ya bana burdan aldığım şeyler nye gelmiyo,kahvemde gelmedi benim
cağ kebabını götrdm ohhh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bana burdan aldığım şeyler nye gelmiyo,kahvemde gelmedi benim tugbacım valla ben aldıgıma cok pısmanım...bır de cıkolatacı kargocu kırmıstır dıye cıktı ısın ıcınden!