0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili günlük; Sakızlı kahve kadar tiksinç birşey olamaz...Saatlerce midemi kaynattı..Bir daha içersem sakızlı muhallebi olayım.Saklama kaplarındansa hala haber yok...Ne zaman son bulacak benim bu talihsizliğim..
Benim bigudilerinde kancaları problemli tutmuyor ki saçları yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim bigudilerinde kancaları problemli tutmuyor ki saçları yaa canım kancaları sacı tutuyor ıste sen yapamamıs olabılırmısın acaba ben sımdı yaptım yarına merak edıyorum neolcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim bigudilerinde kancaları problemli tutmuyor ki saçları yaa canım kancaları sacı tutuyor ıste sen yapamamıs olabılırmısın acaba ben sımdı yaptım yarına merak edıyorum neolcak hıııı geçen günde yapmıştınnn yapıyorsun ama göremiyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim bigudilerinde kancaları problemli tutmuyor ki saçları yaa canım kancaları sacı tutuyor ıste sen yapamamıs olabılırmısın acaba ben sımdı yaptım yarına merak edıyorum neolcak hıııı geçen günde yapmıştınnn yapıyorsun ama göremiyoruz bu sefer söz görcen kuzum