0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahahahahahahha bıo bey hakketen oyle...bır de teknık mezunu.. ne dıyım...Smıle bıze gene bulsan boyle bır kampanya...hı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba bunda cıkolataları aldıgımızda 2 tl eksık kalıyor balon alsam dusermıkı 30 olarak hepsı bunda kararsız kaldım da cnm o sadece “gurme kek ve kurabiye buketleri” nde geçerli..çikolata grubundan mı bahsediyosun?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba bunda cıkolataları aldıgımızda 2 tl eksık kalıyor balon alsam dusermıkı 30 olarak hepsı bunda kararsız kaldım da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba bunda cıkolataları aldıgımızda 2 tl eksık kalıyor balon alsam dusermıkı 30 olarak hepsı bunda kararsız kaldım da cnm o sadece “gurme kek ve kurabiye buketleri” nde geçerli..çikolata grubundan mı bahsediyosun? gurmelerde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buda var ama yanlıs yeremı bakıyorum
kahve bende vermiştim sipariş hangi kargo ile geldi evde değilim kesin gelirlerr şimdii