0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sökülüp yeniden yapışabiliyo olması lazım aslında
komşu gittikten sonra astım diğer zarlı saati asarken bayaa özen göstermiştim bunda artık nasıl olduysa hiç dikkat etmedim direk yapıştırdım saati ayarlıyorken farkettim ters olduğunu
Baklava isteyen varsa elimde kullanılmamış 2kg baklava kodu var tekliflere açığım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaklava isteyen varsa elimde kullanılmamış 2kg baklava kodu var tekliflere açığımCanım bugün ne baklava çektiydi, takas mı edeceksin kodu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaklava isteyen varsa elimde kullanılmamış 2kg baklava kodu var tekliflere açığımCanım bugün ne baklava çektiydi, takas mı edeceksin kodu?farketmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaklava isteyen varsa elimde kullanılmamış 2kg baklava kodu var tekliflere açığımCanım bugün ne baklava çektiydi, takas mı edeceksin kodu?farketmez Mesela ne ile?