0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazanan arkadaşlar, dilerlerse 20 Liralık trendyol çeki verebilirim takas ederiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan arkadaşlar, dilerlerse 20 Liralık trendyol çeki verebilirim takas ederiz koçtaş'ta 14.90 tabi koçtaş varmı bilmiyorum yaşadığınız yerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan arkadaşlar, dilerlerse 20 Liralık trendyol çeki verebilirim takas ederiz koçtaş'ta 14.90 tabi koçtaş varmı bilmiyorum yaşadığınız yerde işte orası mesele buradaki marketlerde yok koçtaş var ama ona gidip gelmek sadece yol ücreti 10 lira toplamda 25TL mâl oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan arkadaşlar, dilerlerse 20 Liralık trendyol çeki verebilirim takas ederiz koçtaş'ta 14.90 tabi koçtaş varmı bilmiyorum yaşadığınız yerde işte orası mesele buradaki marketlerde yok koçtaş var ama ona gidip gelmek sadece yol ücreti 10 lira toplamda 25TL mâl oluyor o zaman sizinki çok mantıklı inşallah bulursunuz