0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazandımm beaaaa oleyyyyyyyyy bi hamakda bana yuppiiiiTebrikler dosttum bende kazanmıştım..Forumda hamakı ilk kazanam benim hehe:DKazanan tüm arkdaslara tbrkler ürün cok özel ve güzell
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazandımm beaaaa oleyyyyyyyyy bi hamakda bana yuppiiiiTebrikler dosttum bende kazanmıştım..Forumda hamakı ilk kazanam benim hehe:D
Kazandımm beaaaa oleyyyyyyyyy bi hamakda bana yuppiiii
su sebili için 47 puan kalmış
arkadaşlar yolladığım daveti kabul edenler olduğu halde puanım yüklenmiyo?? daha önce de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı,ne yapılması gerekiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yolladığım daveti kabul edenler olduğu halde puanım yüklenmiyo?? daha önce de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı,ne yapılması gerekiyo Arkadaşların telefonu ile aktivasyon etmezse üyeliklerini sana puan gelmez boşuna..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yolladığım daveti kabul edenler olduğu halde puanım yüklenmiyo?? daha önce de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı,ne yapılması gerekiyo Arkadaşların telefonu ile aktivasyon etmezse üyeliklerini sana puan gelmez boşuna..ettiiler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yolladığım daveti kabul edenler olduğu halde puanım yüklenmiyo?? daha önce de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı,ne yapılması gerekiyo Arkadaşların telefonu ile aktivasyon etmezse üyeliklerini sana puan gelmez boşuna..ettiilerPeki onlara gelen tavsiye mailine tıklayıp mı üye oldular..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yolladığım daveti kabul edenler olduğu halde puanım yüklenmiyo?? daha önce de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı,ne yapılması gerekiyo Arkadaşların telefonu ile aktivasyon etmezse üyeliklerini sana puan gelmez boşuna..ettiilerPeki onlara gelen tavsiye mailine tıklayıp mı üye oldular..aynen..