Gönderen Konu: Magnumdan Yeni Kampanya  (Okunma sayısı 263921 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
Ynt: Magnumdan Yeni Kampanya
« Yanıtla #1560 : 23 Mayıs 2009, 00:11:44 »
magnum benim icin bitmiştir dahada girmem kampanyasina :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #1561 : 23 Mayıs 2009, 00:12:47 »
Geçmiş olsun artık ne diyelim.. Gider olta atta doldurrum daha ii artık.. Onca magnumda dolapta onşları yerim.Yada gider ulker rokoya başlarım..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1562 : 23 Mayıs 2009, 00:15:02 »
Sırayla kazan, bir açık artırma oyunudur. Her hafta değişik sayıda sunulacak hediyeler için bir puan belirlenmiştir. O haftanın hediyelerini kazanabilmek için, katılımcıların belirlenen puan hedefine ulaşması lazım.
Bir örnekle açıklayalım: Bir kahve kupası için hediye kazanmak için 150 puan yatırılmalı diyelim. Katılımcılar istedikleri kadar puan vererek kupanın puanını yükseltir. Kupanın puanı 145’e ulaştıktan sonra kim 5 veya daha fazla puan yatırırsa, kupayı o kazanır. Heyecan bunun neresinde dersen, kimse o hediyeye yatırılan puanları göremiyor!
Her hafta değişen hediyelere teklif verebilmek için, o hafta en az bir adet yeni Magnum Şifresi girmen gerekiyor
.

Değiştirilmiş ve bizde değişeceğiz ..Girmiyorum yha var mı sitenize.. ;D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #1563 : 23 Mayıs 2009, 00:19:19 »
Devam etseydi boyle 100 liralık magnum alıcaktım toptan. İyi oldu bırakın. artık magnum zararda.kaznaıncaya kadar almam yada eldeki şiflerden alırım yazarım.bu haftadan sonra anlarlar onlarda.1 şifre girdemen katılınmayacaksa  zaten başlarım ben bole işe onuda girmem kusuruma bakmasınlar S:
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #1564 : 23 Mayıs 2009, 00:29:13 »
arkadaslar bırden keselım ıcerde puanlarınız varsa kullanın. duzelene kadarda kımse gırmesın protesto edelım.tekknosa cek falanda ıyıdı ama. buu hafta hedıyeler saçma. puanları fazla. oyun az puan verıyor cubukta. yukleneyım desen kalan puanı bılmıyorsn. Zira onlar kendılerını garantıye almıs.
ıkıncı hafta hedıyelerı nerdeyse bıtmek uzere. o yuzden hızlı bıtmesın dıye bazı kazananları ıc edecekler sanırsam :) ısallah bu haftanın hedıyelerı gelır. daha da benım ıcın magnum bıtmıstır.
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #1565 : 23 Mayıs 2009, 00:30:32 »
bnce  3, hafta hediyeleri ellerinde patlicak  sistemi degiştirdikleri yetmiyo bide puanlar 3 kati   lol bunlar yaa:S

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1566 : 23 Mayıs 2009, 00:31:47 »
bncede protesto edelim birlik olalim ya

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #1567 : 23 Mayıs 2009, 00:32:04 »
ellerınde patlamazda ne olur bılıyormusun bızden kazanan olmaz. cunku bız puanları paylasıyoruz. hedıyelerın cogu forumda kaldı. sımdı deneme yanılma yoluyal bır suru farklı ısımler alcak :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #1568 : 23 Mayıs 2009, 00:37:57 »
ben bişey anlamadım psp yazan yere girip eskisi gibi şifre mi giriyoruz extra bişey yapmıyoruz yani.. yoksa başka bi kutucuk mu çıkmsı lazım?
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1569 : 23 Mayıs 2009, 00:38:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bncede protesto edelim birlik olalim ya

Ben varım:-(
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...