0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok canım sanırım yanlış anlamışsın . çünkü teknosaya aylardır bakarım o indirim çekleri hep vardır .. arkadaşımın da dediği gibi bu zaten hediye.. yani bedelsiz sen gidip 50 tl lik bişey bak rahat rahat kendine
bende giremiyorum peki girebilen varmı siteye???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok canım sanırım yanlış anlamışsın . çünkü teknosaya aylardır bakarım o indirim çekleri hep vardır .. arkadaşımın da dediği gibi bu zaten hediye.. yani bedelsiz sen gidip 50 tl lik bişey bak rahat rahat kendine evet sanırım yanlış anladım. ama teknosa sitesine ilk kez girdiğimi söylemiştim zaten.doğal olarak daha önce yazıp yazmadığını bilmiyordum
arkadaşlar ben bu akşam hediye çeki kazandığımı duyurmuştum ama haberiniz var mı bilmiyorum... hediye çeki kampanyası 500 tl altı ürünlerde,tek ödeme ve havaleli ödemelerde geçerli değilmiş...kazandığım için teknosa ürünleri sitesine girdim ne alsam diye ve baktığım her ürünün altında bu yazıyordu.bence çok alçakça bir kampanya bu insan başında yazar böyle bir durum var diye.ya da en azından 100 tl altı olmasaydı.bence puanlarınızı boşuna harcamayın hediye çekine