Gönderen Konu: Evos Angels Hayran Sayfasından Takas Depoya Üye Olan Herkese Hediye  (Okunma sayısı 7777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
iki tana siteye baktım 39 tl fiyat vardı.eğer öyleyse almak lazım.bir bilenimiz var mı forumda  :)

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
bu firma ankara da .bende ankara dayım.ben de üye olmuştum dün aras kargodan aradılar iş yerimin nerde olduğunu bilememişler.bende tarif ettim kargo ücreti ne kadar dedim.2 tl dediler.benim işyerine geldiği için ne geldiğini pazartesi öğrenebileceğim...

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
sauna şort güzel 9,50 TL verdim ama değer.. içerisinde tuz var ( ne işe yaradığını bilmesemde :) ) Ürün kaliteli ben tavsiye ediyorum diğer ürünleri bilmiyorum :)
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı mernude

• Yeni Kampanyacı
  • *
ya bana da mail geldi adresimi vs istediler gönderdim ama ne gelen var ne giden???

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar banada mail gelmiş 9.90 kargo üçreti bu hediyelere değermi sizce bu fiyat
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
sauna şort geldi biraz önce taa ilk başlarda kargo 6 tl dediklerinde adresimi yollamıştım ürünü göndermişler. 9.90 verdim kargoya ;kargo kendini 8.13 alıyor geri kalan da ürün bedeli olarak  1.77 tahsil ediliyor düzenlenen fatura bu şekilde..

Şortun kumaşı epeyce kalın dikişleri falan güzel.
ürün fena değil içinde termal tuz da var ne kadar termal bilemem  kaya tuzuna benziyor :D

zayıflatmasa bile bel ağrıma iyi gelir belki bel ağrılarına da iyi geldiği yazıyor .. deneyip göreceğim ;D

Gelen ürünü buldum nette :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2011, 15:12:04 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
incesaz sana güvenip bende istiyorum dedim ona göre  ;) ne kadar sürede geldi acaba okey verdikten sonra  ???

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
şimdi baktım ayın 23 de göndermişim ben geri dönüş mailini. 1 hafta da gelmiş anlayacağın. Umarım memnun kalırız  ::) ::)

şimdilik bir sorun  yok; patlamadı 1 saattir giydiğim halde :D Biraz hışırdıyor  yürürken en kötü yönü bu olsa gerek ;D
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar gelen ürünlerin fiyat ve resimleri linkde bulunuyor.

pembe maske
(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin!)

Orjinal termal sauna şort
(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
banada sauna şort geldi içinde tuz da var bence deger kargo parasına gayet kaliteli görünüyor