Gönderen Konu: protex sonuçlar  (Okunma sayısı 29746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Ynt: protex sonuçlar
« Yanıtla #170 : 24 Eylül 2011, 01:21:41 »
rozetini al isteğe bağlı değil miydi yaa.. ben öyle hatırlıyorum bu yuzden de almamıstım simdi kazanamadık mı yani??sanmıyorum ya öyle değildir.hem kazandınız yazısı neydi ozaman??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 27 Eylül 2011, 10:09:18 »
mail atanlar yeni bir haber var mı? geri dönüş yapma zahmetine bile girmedilerr  >:( yeni liste de yayınlamadılar.çok kızgınım protexe,kafalarına göre kampanya değiştirip,inasnı ikilemde bırakmaya çalışıyorlar,şu saatten sonra hediyem gelse de bitti protex

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 27 Eylül 2011, 10:21:10 »
Dün Migrosta %50 indirimliydi Protex sabunlar. Almak hiç içimden gelmedi doğrusu :( Benim için de bitti bu marka.
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #173 : 27 Eylül 2011, 10:38:31 »
aynen arkadaşlar protex hayal oldu gibi birşey bakın görün listede açıklamayacaklarsadece milletin ağızını kapatmak için söylenen sözler

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 27 Eylül 2011, 10:56:31 »
sayın protex yetkilisi
istediklerinizi maille yolladık,aradan 1 hafta geçti,ne dediğiniz gibi 2. liste yayınlandı ne de maille geri dönüş yaptınız.müşteri çekmek için başlattığınız kampanyanızı kafanıza göre değiştirdiniz.pek çok kişi durumdan rahatsız,markaya güvenini kaybetti.doktorumun önerisiyle protex kullanmaya başlamıştım,bu yaşananlardan sonra antibakteriyel sabunumu değiştirmeyi planlıyorum,doktoruma da aynı şeyi yapmasını tavsiye edeceğim.kaç yıllık protex kullanıcısıyım,markanız güven üzerine kurulu bir ürün satarken,pek çok kullanıcı marka yetkililerine olan güvenimizi kaybettik.protexin ne kadar kaliteli olduğunu bildiğim halde bu şekilde bir davranışa maruz kaldıktan sonra sizce kullanıcılarınız eskisi gibi markanıza sadık kalabilir mi? yazıklar olsun!

bu kez bu maili yolladım bakalım cevap verecekler mi? ???

facebook sayfasından yeni bir duyuru paylaşmışlar
Protex Türkiye
Yarışmamıza ilk gün katılıp formumuzu dolduran ve bizimle mail yoluyla iletişim bilgilerini eksiksiz paylaşmış olan katılımcılarımızla iletişime geçilip, hediye gönderimlerine başlanmıştır. İlginize teşekkür ederiz.

maillerime bakıyorum,yeni gelen ileti sayısı 0
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2011, 15:44:31 Gönderen: kitapkolik »

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 27 Eylül 2011, 15:53:18 »
Protex Türkiye
Yarışmamıza ilk gün katılıp formumuzu dolduran ve bizimle mail yoluyla iletişim bilgilerini eksiksiz paylaşmış olan katılımcılarımızla iletişime geçilip, hediye gönderimlerine başlanmıştır. İlginize teşekkür ederiz.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #176 : 27 Eylül 2011, 15:55:55 »
benle iletişime geçmediler  :D :D

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #177 : 27 Eylül 2011, 16:07:39 »
biz mail attık ya iletişim o işte :P

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 27 Eylül 2011, 16:26:36 »
ne kadar yalancı bir firmadır bu ya  :D
kazandınız derler ,sonra yok vazgeçtik siz kazanmayın her 50.kişi kazansın derler
iletişim bilgilerimizi isterler,kopyala yapıştır yapıp  bilgileri doldurursun,,bu defa sonradan adres kısmını eklerler
şunu şu zaman ilan edeceğiz derler,etmezler
cevap vermezler
bunlar niye politikacı olmuyor ki  :D

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 28 Eylül 2011, 12:43:14 »
vermemek için bahane arıyorlar umudu kesmek lazım