0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSORU: Müzik kutusundaki balerinin başını döndüren şey nedir?• a. Enerjinin müziği rock’a dönüştürmesi • b. Enerji çarpması • c. Tansiyon düşmesi • d. Yüksek sıcaklık Sadece bu soruda hata gördüm..Diğerlerinin hepsi doğru arkadaşlar... ben bunu a diye yapmistim sanirim hata oradan kaynaklanadi
SORU: Müzik kutusundaki balerinin başını döndüren şey nedir?• a. Enerjinin müziği rock’a dönüştürmesi • b. Enerji çarpması • c. Tansiyon düşmesi • d. Yüksek sıcaklık Sadece bu soruda hata gördüm..Diğerlerinin hepsi doğru arkadaşlar...
ben a yapmıştım doğruydu yine değiştirmiş olabilirler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSORU: Müzik kutusundaki balerinin başını döndüren şey nedir?• a. Enerjinin müziği rock’a dönüştürmesi • b. Enerji çarpması • c. Tansiyon düşmesi • d. Yüksek sıcaklık Sadece bu soruda hata gördüm..Diğerlerinin hepsi doğru arkadaşlar... ben bunu a diye yapmistim sanirim hata oradan kaynaklanadi az evvel denedim 4 yanlış dedi sonra incelemeye alıp doğru cevabı buldum..ellerine sağlık arkadaşımızın..emek harcamış gözden kaçan kısmı da biz tamamlamış olduk...
bunu hergün mü yapmamız gerekiyor acaba? yoksa bir kez yapmak yeterli mi ?