Çocuklarımızın videolarını yüklüyoruz ve kazanıyoruz:)
03 Ekim - 03 Aralık 2011 tarihleri arasında sürecek olan Seninle Gurur Duyuyorum Yarışması sonucunda kazanacağınız hediyeler:
Tüm kategoriler arasından en çok puanı alan video sahibi ve yarışmaya herhangi bir video yüklemeden sadece
yüklenen videolara puan veren kişiler arasından 10.000'inci kişi olmak üzere, toplam
2 kişi iPad 2 (16 GB) ödülünü almaya hak kazanacaktır.
Yarışma boyunca en çok beğeni alan videolardan her dört kategorinin 1.'si; Sony Video Kamera DCR-SX65
1 Yıllık Evy Baby Bebek Bezi
Trunki Çocuk Bavulu
Yarışma boyunca en çok beğeni alan videolardan her dört kategorinin 2.'si; Sunny Baby Mini Cooper Akülü Araba
Trunki Çocuk Bavulu
Yarışma boyunca en çok beğeni alan videolardan her dört kategorinin 3.'sü; Oblio 8" Dijital Çerçeve
Trunki Çocuk Bavulu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yemez... katılanlara bolşans...
Sayfaya girin zaten dun basladı 1 belli bile
daha çok var bitime ben ipad için yarışıyprum
O zaman hayırlı olsun şimdiden
dijital foto çerçeve kazansam yeter
walla arkadaşlar bende katıldım puanım şuan 1700lerde ısterlersede kontrol edılsın tek tek sabahlara kadar ınsanlara yalvar yakar oy topluyorum
walla arkadaşlar bende katıldım puanım şuan 1700lerde ısterlersede kontrol edılsın tek tek sabahlara kadar ınsanlara yalvar yakar oy topluyorum
vallaha o zaman yazık ediosun kendine bi bakmıssın bi gecede esrarengiz bi vatandaş gelmiş hooop seni sollamış sinirler tavan duvarına bakıosun in cin top oynuyor nasıl yaptı bunu meçhul!!ürünün duvarına yazarsın silerler.sen yazarsın o silinir..lanet olsun der ceketini alır çıkarsın:)o yüzden oy toplamak demeyin bana
keşke bu bezleri deprem bölgesinee gönderseler