bu çekilişlere katılıp katılmadığımızı kontrol etme şansımız var mı? daha önce bayram zamanı sistemde devamlı problem olduğunu falan okumuştum forumda. Bir de sadece migros değil mi yani money card ın geçtiği diğer marketlerde olmuyor??
oradaki en değerli hediye MSA dır. kaç yıldır gitmek istiyorum ama hem mesafe zuak farklı şehir,kalacak yer sorunu olur hem çok pahalı eğitimi.
İtalya mı en çok gitmek istediğim yer ama okul başladı gidemem
güzel bir yer 3 ay kaldım fazlası sıkıyo 
bnde tam gidecektim ama olmadı maalesef evt fazlasının sıkıcı olduğunu ark. söylüyor
oradaki en değerli hediye MSA dır. kaç yıldır gitmek istiyorum ama hem mesafe zuak farklı şehir,kalacak yer sorunu olur hem çok pahalı eğitimi.
eğitim 3 saatmiş, ist kadar ulaşım ve ist içi ulaşım talihliye aitmiş, ist dışı katılımcılar için bu eğitim pekde cazip değil.
. Çekilişte 1 kişi İtalya Seyahati (29.01.2012-04.02.2012 ) tarihleri arasında 7 gece 8 gün, çift kişilik, 4* otelde oda kahvaltı konaklama, İstanbul/Venedik-Roma/İstanbul
talihliler 18.11.2011 tarihine kadar, yedek talihliler 03.12.2011 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile
başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar
ürünleri aldım ama çekiliş kodu falan gelmedi gelen var mı
money kartla alınca cekilşe direk katılıyormuş ben sayfalarına yazmıştım gelen cevap böyle idi
Teşekkürler nevin yanıt için ama pek güvenmedim şimdi bu çekilişe
çekilişe katıldınız gibi birşeyler yazsa bari.....migros kampanyalarından soğudum valla.....
Aldık bakalım şansım olduğunu düşünüyorum herkes 2 makarna 1 sos almz herhalde