0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayet kazanırsak urun teslımınde hem urunu hem fişimi gostercez ben deterjanı ablama vercemde beklesemmmı acaba (tabı cıkarsa)ya bende bunu anlamıyorum kargocumu gelip bana fişi göster dicek şişeyi göster dicek
sayet kazanırsak urun teslımınde hem urunu hem fişimi gostercez ben deterjanı ablama vercemde beklesemmmı acaba (tabı cıkarsa)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayet kazanırsak urun teslımınde hem urunu hem fişimi gostercez ben deterjanı ablama vercemde beklesemmmı acaba (tabı cıkarsa)ya bende bunu anlamıyorum kargocumu gelip bana fişi göster dicek şişeyi göster dicek ürünün üstünden şifreyi alabilirsiniz eğer öyle birşey varsa ben fişin üstüne yapıştırıyorum deli gibi şişe mi saklıcaz
Zeynepte tutmamıs yaa tutsaydı etcektm ama enrji yolluyorum evrene sana çarşamba,zeynep e cuma,Gülhana yarın cıkcak yani inşallah cıkaaaaaar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZeynepte tutmamıs yaa tutsaydı etcektm ama enrji yolluyorum evrene sana çarşamba,zeynep e cuma,Gülhana yarın cıkcak yani inşallah cıkaaaaaar bakııınnn demiştimmmmmmmmmmmmmmmmm