0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaaa bugunde biz gulelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaaa bugunde biz gulelim evet ya hiç kazanamayanlar kazansın lütfen..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaaa bugunde biz gulelim evet ya hiç kazanamayanlar kazansın lütfen..umarım bir hafta oldu hiç ümidimde kalmadı ama:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanneme cıkmıyor ya...anneme yapmıstım cıkmadı hala...bugun de 2 sıfre yolladım Allah ım nolur cıksın...senın yıne annene cıkmamıs bıze hıc cıkmadı daha
anneme cıkmıyor ya...anneme yapmıstım cıkmadı hala...bugun de 2 sıfre yolladım Allah ım nolur cıksın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaaa bugunde biz gulelim evet ya hiç kazanamayanlar kazansın lütfen..umarım bir hafta oldu hiç ümidimde kalmadı ama:(ben de çok üzülüyorum.mail attım cevap da vermediler.acaba biz sisteme kayıt olamadık mı?ya da bu kadar mı şanslı(!) yız??ben çok şanslı değilim çekilşlerde ona yorumluyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaaa bugunde biz gulelim evet ya hiç kazanamayanlar kazansın lütfen..umarım bir hafta oldu hiç ümidimde kalmadı ama:( kız kardeşimki 11.gün cıktı mutlaka cıkacaktır bekleyin