Gönderen Konu: Maraş Dondurması  (Okunma sayısı 7177 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
Ynt: Maraş Dondurması
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2011, 16:52:12 »
ülkerin dondurması değilmi ben onlarla çalışıyorum sırrını öğrendim keçi sütü ile yapılıyormuş. bim şart koymuş keçi sütlü olması konusunda.yoksa mado keçi sütlü dondurmasını verecekmiş.. bimi kaybetmemek için kabul etmişler.. keçi sütü biliyorsunuz çok kıymetli ve pahalıdır.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #11 : 12 Eylül 2011, 23:52:56 »
fairin meyve şölenide çok güzel yağsız meyveli dondurma sevenler için çok güzel

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2011, 14:55:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tum dondurmalarda katki maddesi var biliyoruz,ama belirli oranlarda...E serisinin etkisi de malum ama koruma icin gerekli,fakat Ankaradaki bir sempozyumda bazi kodlarin yuzdeleri fazlaysa asla almayin dediler,bim den bende alisveris yapalim ama bilindik markalar alirim bir de su...o da ismi  bilinen SAka,cunku oranlar cok farkli cok daha sagliksiz...
yanlış sempozyuma gitmissin balca bence şu yazıyı okuman gerekir bir yazarımızdan alıntı sizin adınızı verdiginiz su bunlara dikkat etmiş midir acaba!!

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2011, 15:01:08 »
en güzeli hakiki Maraş Dondurması... :D :D
herkes sizin gibi sansli degil devrim bey maras'da yasamiyoruz  ;)
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2011, 15:03:05 Gönderen: enavci »

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2011, 15:05:55 »
tum dondurmalarda katki maddesi var biliyoruz,ama belirli oranlarda...E serisinin etkisi de malum ama koruma icin gerekli,fakat Ankaradaki bir sempozyumda bazi kodlarin yuzdeleri fazlaysa asla almayin dediler,bim den bende alisveris yapalim ama bilindik markalar alirim bir de su...o da ismi  bilinen SAka,cunku oranlar cok farkli cok daha sagliksiz...
yanlış sempozyuma gitmissin balca bence şu yazıyı okuman gerekir bir yazarımızdan alıntı sizin adınızı verdiginiz su bunlara dikkat etmiş midir acaba!!

bı cumle ettım bın pısman oldum...farkındamısınız bılmıyorum ama ben kardelen...hanı 7 aydır olan...hos sızın bayadır bana olan tepkınızı de cözemıyorum...tamam modsunuz sılın yazdıklaırmı...

ayrıca sız ne ıcıyorsunuz cam damacanamı buldunuz...BIM ıcın soylenenlerı yazdım suclu oldum...

sozten bey buyrun efendım Serbest Kursu artık sonsuza kadar sızındır,tek kelıme etmem artık...soru da sormam gorus de ıstemem...

teessuf ederım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2011, 15:11:01 »
ya niye kızdınız ki  :D forum burası yardımlaşma ve paylaşım alanı,bence herkes dogru bildigini söylerse yanlışımız daha az olur  :) kızmanıza gerek yok ama size sempozyumda yanlış bilgi vermişler hiç bir pet şisedeki su sağlıklı degil !! Daha önce de bir yazıda yabancı ülkelerde su menüsü oldugunu okumuştum lokantalarda 25-30 çeşit farklı su bulunurmuş hiç biri de pet şisede degil dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen su çeşitleri. yani bildigimizi söylemesek de insanlar kanser mi olsun ama yazılarınız çok ilgincime gittigi için cevaplıyorum alınacak bişey yok  :D :) :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2011, 15:13:49 »
ya niye kızdınız ki  :D forum burası yardımlaşma ve paylaşım alanı,bence herkes dogru bildigini söylerse yanlışımız daha az olur  :) kızmanıza gerek yok ama size sempozyumda yanlış bilgi vermişler hiç bir pet şisedeki su sağlıklı degil !! Daha önce de bir yazıda yabancı ülkelerde su menüsü oldugunu okumuştum lokantalarda 25-30 çeşit farklı su bulunurmuş hiç biri de pet şisede degil dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen su çeşitleri. yani bildigimizi söylemesek de insanlar kanser mi olsun ama yazılarınız çok ilgincime gittigi için cevaplıyorum alınacak bişey yok  :D :) :)

bosverın dedıgım gıbı...ayrıca ben eglenmenız ıcın cevap vermedım...ben Saka alıyorum Saka yı övmuyorum...ayrıca dun bangır bangır Fox Tv de dedıler plastık sıselerı...ben neden bahsetmısım sız neyı anlatmıssınız...

dedıgım gıbı bır daha mı asla...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter