arkadaşlar açıklamanın sonunda bir link var orada okuduğuma göre YORK ÜNİVERİSTESİ VE YORKTEST tarafından yapılan araştırma sonucu diye yazıyor ama emin olamadım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
SORU: Dünyada en yeni jenerasyon olan 4 Class Gıda İntolerans Testi yöntemini hangi şirket keşfetmiştir?
Cevap arıyorum ama bulamadım şimdilik bulursam yazarım....
Yorktest alanında dünyanın en gelişmiş laboratuarlarına sahiptir ve Yorktest'in başarıları İngiltere Kraliçesi tarafından yılın en yenilikçi ve başarılı şirketi ödülü verilerek tescil edilmiştir.
Sektöründe liderlik koltuğuna oturmuş olan Yorktest, aşağıda sadece birkaçı belirtilmiş birçok akreditasyona sahiptir.
attım ama Yorktest olabilir gibi geliyor. sektörde lider diyor. kampanyayı yorktest Türkiye yapıyor.
Yorktest alanında dünyanın en gelişmiş laboratuarlarına sahiptir ve Yorktest'in başarıları İngiltere Kraliçesi tarafından yılın en yenilikçi ve başarılı şirketi ödülü verilerek tescil edilmiştir.
Sektöründe liderlik koltuğuna oturmuş olan Yorktest, aşağıda sadece birkaçı belirtilmiş birçok akreditasyona sahiptir.
attım ama Yorktest olabilir gibi geliyor. sektörde lider diyor. kampanyayı yorktest Türkiye yapıyor.
banada öyle gelmişti ama Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkte bir resim var ismi pek okunaklı değil ama resimdeki sanki şirket olmaya daha yatkın gibi geldi gözüme...
cep telefonu bölümüne 0554 yazamıyoruz. Şaka gibi.