ASSOS diamond
Assos MW Alyans Koleksiyonu'ndan bir çift alyans kazanmak için, Assos'la Hayatın Pırlanta Anları yarışmasına katılın. Yarışmaya katılmak için sol tarafta bulunan, Assos'la Hayatın Pırlanta Anları uygulamasına tıklayın ve aşkınız ile sonsuzluğa adım attığınız o mutlu günün fotoğrafını bizimle paylaşın.
son 1 ay kalmıs konu acıkmı bılmıyorum acıksa kapatabılırsınız
ASSOS diamond
Assos MW Alyans Koleksiyonu'ndan bir çift alyans kazanmak için, Assos'la Hayatın Pırlanta Anları yarışmasına katılın. Yarışmaya katılmak için sol tarafta bulunan, Assos'la Hayatın Pırlanta Anları uygulamasına tıklayın ve aşkınız ile sonsuzluğa adım attığınız o mutlu günün fotoğrafını bizimle paylaşın.
son 1 ay kalmıs konu acıkmı bılmıyorum acıksa kapatabılırsınız 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ASSOS'la Hayatın Pırlanta Anları yarışmamız bugün saat 17:00 itibari ile sona ermiştir. 5 Eylül Pazartesi günü kazananlar sayfamızdan resmi olarak ilan edilerek kendileri ile irtibata geçilecektir. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, iyi bayramlar dileriz.
Değerli Assos Takipçileri;
Assos'la Hayatın Pırlanta Anları yarışmamızı,
- 1256 oy ile Şule Topaloğlu,
- 1020 oy ile Gülseren Kulüp Perikli,
- 850 oy ile Ayten Güneş
kazanmıştır.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, kazanan katılımcılarımızı tebrik ederiz.
(Yarışmada geçersiz olduğu tespit edilen oylar sayılmaz ve haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar ödül alamaz, Assos bu konuda tüm haklarını gizli tutmaktadır.)