@hako65 güle güle kullan canım keyıfle seyret sana bırde hedıyem olacak yanında 4. bır fılm var orjınal gene alacakaranlıgın 4. fılmı onuda aldım sana onuda yanında hedıye yolluyorum sevgıler
yaaa harikasın canım artık kelimeler kişfayetsiz kalıyor iyiki tanışma şansına nail oldum seninle
Ürünümüz kargoda sahibini beklıyor senle tanışmakda büyük mutluluk tatlım güle güle izle bol bol koleksiyonların olsun ınsallah
gözlüğü talas düşünürmüsünüz acaba??yada düşünürseniz neyle düşünürsünüz
elbise için takas düşünürmüsün???
gözlük için takas düşünürmüsün düşünürsen aklında olan birşey varmı
Gözlük için takas varsa ben de düşünüyorum..
Merhaba gözlük de takas yapmıyorum, aslında genel olarak urunlerım sadece satılık o yuzden fıyatlarını sıfır olmalarına rağmen %80 ındırdım. Gözlüğün fiyatı 300 tl olmasına ragmen pazardaki fiyatlara ındırdım ama ıstısna bazılarında takas dusunebılırım elbıseler takas olur evet. İhtiyacım olan ürünler özellıkle saç maşası, rondo, blender. Teşekkür ederim.
Merhaba gözlük de takas yapmıyorum, aslında genel olarak urunlerım sadece satılık o yuzden fıyatlarını sıfır olmalarına rağmen %80 ındırdım. Gözlüğün fiyatı 300 tl olmasına ragmen pazardaki fiyatlara ındırdım ama ıstısna bazılarında takas dusunebılırım elbıseler takas olur evet. İhtiyacım olan ürünler özellıkle saç maşası, rondo, blender. Teşekkür ederim.
elimde blendır var düşünürseniz özelden msj atayım
Satılanları sildim. Resimdekiler mevcut.