Arkadaşlar blue house ürünlerinden kullanan varmı aranızda memnun kaldınızmı markafonda varda süpürge veye epilatör alıp almamakta kararsız kaldımda
ben de pratik süpürgesi var memnunum şimdilik
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu süpürgedenmi güzel süpürüyormu birde ne kadardır kullanıyorsun arkadaşım.
cevap için çok teşekkür ederim
bende süpürge var 3 senedir kullanıyorum.Blue House Relaxo modeli.. ben çok menunum canavar gibi çekiyor.. hem hepa filtreli hem de torbalı kullanabiliyorsun. torbalı da çekiş gücü maximum seviyede... emiş gücü ayarlanabiliyor. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım epey sağlam o kadar devrilmeye rağmen

tabi elektronik birazda şans işi ..
bende süpürge var 3 senedir kullanıyorum.Blue House Relaxo modeli.. ben çok menunum canavar gibi çekiyor.. hem hepa filtreli hem de torbalı kullanabiliyorsun. torbalı da çekiş gücü maximum seviyede... emiş gücü ayarlanabiliyor. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım epey sağlam o kadar devrilmeye rağmen
tabi elektronik birazda şans işi ..
çok teşekkürler kararsızlığım gidiyor sayenizde
Kayit olun veya giris yapin bu süpürgedenmi güzel süpürüyormu birde ne kadardır kullanıyorsun arkadaşım.
cevap için çok teşekkür ederim 
evet bunun aynısından kullanıyorum
güzel şikayetim de yok aşırı memnuniyetim de
şimdilik çekiş gücü iyi
alırken de diğer markalarla kıyaslayınca iyiydi
ben bu süpürgeyi gırgır niyetine kullanıyorum ufak döküntüler için yada sadece tek bir odayı süpüreceksem pratik oluyor
tüm ev için normal süpürge kullanıyorum
bu tip süpürge alacaksanız ve çok sık kullanmayı planlıyorsanız koltuk, çekyat altları süpürülmüyor. fantomun var motor kısmı yukarıda olduğundan çekyatların altına da girebiliyor.
Sulu elektrik süpürgemiz var ve bu tasarım konusundaki muhteşem ötesi berbatlığından dolayı elime bir balyoz alıp kırmak istiyorum.Ama eşim elleme diyor sürekli.Sakın sulu süpürgesini alma..
bende küçük şarjlı süpürgesi var berbat fişten çekince çalışmıyo
şarjlı düşünüyorsan fakir al derim ben çok memnunum benimkinin bir üst modelinin hem sapında hemde ucunda uzatılan aparatları var
benimki Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu memnunum ama sen daha egilmeyim v.s. diye düşünüyorsan
Kayit olun veya
giris yapin çok kullanışlı