0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anlamadım ne olduğunu Bugün bir video yayınlanacak ve yayınlanmasının şerefine 26 kişiye hediye verilecek bişi yapmaya gerek yok yani teşekkürler gönderileri beğenerek veriliyor genelde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anlamadım ne olduğunu Bugün bir video yayınlanacak ve yayınlanmasının şerefine 26 kişiye hediye verilecek bişi yapmaya gerek yok yani teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben anlamadım ne olduğunu Bugün bir video yayınlanacak ve yayınlanmasının şerefine 26 kişiye hediye verilecek
ben anlamadım ne olduğunu
bunun sonuçları açıklandı mı göremedim ben 26 ağustos da katılmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunun sonuçları açıklandı mı göremedim ben 26 ağustos da katılmıştımaçıklanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunun sonuçları açıklandı mı göremedim ben 26 ağustos da katılmıştımaçıklanacak. Bu sefer Ali değil Burak Ortaç kazanacak