0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç bişi anlamadım ne saçma kampanya ya halen bakıyorum ama bütün kızlar toplandık ta bir tek gizemli çıkıyor nasıl oluyorsa ! 3 kişi oldu şimdi
hiç bişi anlamadım ne saçma kampanya ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç bişi anlamadım ne saçma kampanya ya halen bakıyorum ama bütün kızlar toplandık ta bir tek gizemli çıkıyor nasıl oluyorsa ! 3 kişi oldu şimdi 3muzde ayrı grup kurmusuz cok komik yaaa voltran voltran voltran
grup nasıl kuruluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingrup nasıl kuruluyo evet arkadaşlar grup nasıl kuruluyor yada formu nerden dolduruyoruz ben bulamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingrup nasıl kuruluyo evet arkadaşlar grup nasıl kuruluyor yada formu nerden dolduruyoruz ben bulamıyorum mailde geldi ama kuramadım grubu sayfada diyetisyen ece var sorularınızı ona sorabilirsiniz diyor ben de ona sorucam
grup olması fena olmuş, belki ailemle gitmek istiyorumtürkiye'de kaç kişi kızkıza gidebiliyor ki tatile...saçma yanii