0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.2kg şenpiliç poşetli piliç ürünü ama kesin yoktur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1.2kg şenpiliç poşetli piliç ürünü ama kesin yoktur bncede yoktur sonra sipariş verirsin her gittiğinde "sipariş verildi haftaya gelecek" derler ama bi türlü gelmez
ben aldım hepsini sorunsuz bi şekilde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben aldım hepsini sorunsuz bi şekildeYa nasıl olacak işlem ?Kioskdan fiş falan mı alacaz ben gittim kioskda hiç bir işlem yapamadan geri döndüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben aldım hepsini sorunsuz bi şekildeYa nasıl olacak işlem ?Kioskdan fiş falan mı alacaz ben gittim kioskda hiç bir işlem yapamadan geri döndüm. kiokstan sadece ürüne bakıyorsunuz yüklenmişmi diye kupon falan basmaya gerek yok kasadan düşer zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben aldım hepsini sorunsuz bi şekildeYa nasıl olacak işlem ?Kioskdan fiş falan mı alacaz ben gittim kioskda hiç bir işlem yapamadan geri döndüm. kiokstan sadece ürüne bakıyorsunuz yüklenmişmi diye kupon falan basmaya gerek yok kasadan düşer zatenKioskda nereden bakıyoruz yüklendiğine ?