Gönderen Konu: Son Dakika: 2 Polıs Memuru Şehit! 10 Polis Memuru yaralı!!!  (Okunma sayısı 2942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Son Dakika: 2 Polıs Memuru Şehit! 10 Polis Memuru yaralı!!!
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2011, 00:04:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu haberi yayınlamayın kaç saattir bu haberi her yerde yayınlıyorlar..sinirimden kendimi zor tutuyorum !

ne kardeşliği ne barışı..doğuda 2-3 bin sivil insan bu pislikleri desteklediği sürece bu süreç hep böyle devam edecek..kimse de gelip de a partisi yüzünden oluyor demesin..herkesi gördük görüyoruz..bu devletin verdiği imkanlara ihanet eden ve yaltakçılık yapan herkesi lanetliyorum ! artık kara harekatı da ŞART ! ... !!!

forumda bayadır serbest köşeye ben ne acsam tepkı var...sıra sana mı geldı Devrım... :'( :'( :'( :'(

ne ilgisi var..bazı pislikler bu yazdıklarımızı ve duygularımızı paylaşırken bundan haz alıyor..onları mutlu etmenizi istemiyorum..her defasında açılıyor..artık bu serbest kürsüye kurallar getirilmeli..bu konular çok ciddi ve üzücü..sinirliyim kaç dk ' dır..kaçak yayın yapan bir kanalın video görüntüsünü izledim..adamlar bu hainliği kutluyor aşağılık yaratıklar.. !!!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 05 Eylül 2011, 00:08:12 »
allah rahmet eylesin :((
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2011, 01:03:01 »
İşte bu haber daha manidar : Tuncelideki vatandaşlarımızın dikkatine, yaralı polis memurları için çok acele kana ihtiyaç vardır lütfen bunu retweetleyiniz

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #13 : 05 Eylül 2011, 01:22:26 »
twıtterda zaten her zaman ınsanlar kan arar...ben gorunce gercekten rt edıyorum ve hosuma gıdıyor...ama dogru bız zaten bısey bılmıyoruz...twıtterdakıler bılmıyor facebooktakıler bılmıyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 05 Eylül 2011, 08:54:23 »
allah rahmet eylesin.. kahrolsun pkkk :-[

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 05 Eylül 2011, 09:24:43 »
nasıl bir yaratıktır ya rarabbim bunlar, nasıl bir ülkede yaşar olduk benim eşimde polis , artık PKK denen mahlukatların hedefinde polisler var allahım sen askerimizin polisimizin yardımcısı ol.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 05 Eylül 2011, 09:31:51 »
Hamileyim artık haberleri izlemiyorum..şehit haberlerini gördükce ağlıyorum hiçmi üzülmüyorlar Allahım içlerine merhamet versin pisliklerin...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2011, 23:44:34 »
Kahramanmaraş'ta hain saldırı
DHA13 Eylül 2011

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde halı saha önünde bekleyen trafik ekibine teröristlerce ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Yavuz Bayar şehit oldu, polis memuru Hacı Kalkan'ın durumu ise ciddiyetini koruyor.

Olay, saat 21.15 sıralarında İlçenin Bağdın Mahallesi'nde bulunan halı saha önünde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaklaşık 500 metre mesafede bulunan halı saha önünde bekleyen polis otosuna teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 2 polis memuru ağır yaralandı. Olay sonrası bölgeye ulaşan diğer polis ekipleri teröristlerde çatışmaya girdi. Teröristler ateş ederek olay yerinden kaçarken, yakalanmaları için operasyon başlatıldı.

yaşadığım şehirde olabilecek en kötü şey..Allah belanızı versin adi itler !!! >:( >:( >:( >:(

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Halı saha önünde bekleyen polis otosuna teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan polis memuru Yavuz Bayar, kaldırıldığı Pazarcık Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 27 yaşındaki Hacı Kalkan'ın da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bayar'ın şehit olduğu haberi üzerine meslektaşları hastaneye akın ederek göz yaşı döktü. Şehit Bayar'ın eşinin de ilçede polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. Pazarcık kırsalına askerler sevk edilirken çatışmaların devam ettiği bildirildi.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2011, 23:51:15 »
Allah rahmet eylesin polis  memurumuza .  ailesine sabırların en büyüğünü versin . :-\. hainleride rabbim ıslah eylesin  >:(

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2011, 23:54:02 »
biraz evvel bende haberlerde gördüm nasıl kıyıyorlar canlara maraşlı olarak çok çok üzüldüm memleketimde böyle olayın olmasına  onları Allaha havale ediyorum...şehitimize  Allah dan rahmet kalanlarına baş sağlığı diliyorum ARTIK ANALAR AĞLAMASIN şuan hangi ocakta ağıtlar yakılıyor bir ananın ciğeri yanıyor.....
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir