Gönderen Konu: Kartımı Kaybettim, Yardım. :(  (Okunma sayısı 1577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Kartımı Kaybettim, Yardım. :(
« : 01 Eylül 2011, 18:11:10 »
Şimdi ben kredi kartını kaybettim, ama böyle numaraları hayal meyal hatırlıyorum. CV2yi biliyorum, SKT de aklımda. Ben bu kartın numarasını bi yerden öğrenebilir miyim?
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Kartımı Kaybettim, Yardım. :(
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2011, 18:15:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şimdi ben kredi kartını kaybettim, ama böyle numaraları hayal meyal hatırlıyorum. CV2yi biliyorum, SKT de aklımda. Ben bu kartın numarasını bi yerden öğrenebilir miyim?

bankanızı arayın onlar size yardımcı oluyor tc numaranızdan kartı iptal ederler hemen

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2011, 18:17:31 »

bankanızı arayın onlar size yardımcı oluyor tc numaranızdan kartı iptal ederler hemen

iptal etmesinler işte. kart evde, fazla uzaklaşmış olamaz :) ama bana acilen lazım şu an, alışveriş yapacağım. kampanya biticek :-\
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2011, 21:21:37 »
Bir on yıl önce olsaydı. Sarı slip veriyorlardı. Onların üzerine kartın üzerinde ne bilgi varsa hepsini yazıyorlardı. Şimdi düşünüyorum da ne büyük gaflet içindeymiş bankalar.

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2011, 21:30:01 »
Banka içerisinden kredi kartıyla nakit çekme yaparsanız,biz hala kullanıyoruz...

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2011, 21:37:12 »
Banka içerisinden kredi kartıyla nakit çekme yaparsanız,biz hala kullanıyoruz...

İnternetten alışveriş yapacaktım.. :) Neyse bitti kampanya :)